Algemene Voorwaarden Het Pand Grou

1. ALGEMEEN

Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

2. PRIJS
Alle prijzen zijn in euro`s vermeld, inclusief 21% BTW, excl. verzendkosten.

3. BESTELLEN
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van HetPandGrou een bevestigingsmail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

4.BETALEN
De betaling van uw bestelling dient plaats te vinden d.m.v.:

1. IDEAL:

Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden. Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere levertermijn hebben, wordt dit door mail aan u meegedeeld. Uw bestelling wordt geannuleerd indien het totaalbedrag niet binnen genoemde 14 dagen ontvangen is. Hieraan voorafgaande hebben wij u per mail geïnformeerd over de bestelstatus, en bieden wij u nogmaals aan uw bestelling te voltooien d.m.v. betaling.

5. EIGENDOMSVOORBEHOUD
De artikelen blijven eigendom van HetPandGrou totdat het gehele totaalbedrag is voldaan.

6. VERZENDEN
Zodra wij het pakket verzonden hebben, krijgt u hiervan een bevestiging per mail.
6.1 Voor onze Nederlandse zendingen hanteren wij de door Post NL vastgestelde vaste tarieven.

7. AANSPRAKELIJKHEID
Wij verpakken onze zendingen altijd uiterst zorgvuldig. Verzending is echter ten alle tijde voor risico van de koper. HetPandGrou is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van/of beschadiging aan verzonden artikelen. U kunt eventueel kiezen voor verzekerde verzending, deze kosten zijn voor uw rekening. Een kostenoverzicht hiervan vindt u op de pagina verpakken en versturen.

8. HERROEPINGSRECHT
HetPandGrou is wettelijk verplicht is u hierop te wijzen verwijs ik u naar het herroepingsrecht:
“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het herroepingen formulier invullen en digitaal terugzenden aan info@hetpandgrou.nl Wij zullen vervolgens, na ontvangst van het volledig ingevulde formulier, het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Herroepingsformulier

9. ANNULERING
U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na het plaatsen van de order per mail te annuleren.

10. PERSOONSGEGEVENS
Uw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en interne marketingdoeleinden, zoals het toesturen van mailing.

 

Download Algemene Voorwaarden